welkom in mijn wereld

Of iemand dit wil lezen weet ik niet, maar dat maakt me eigenlijk ook niet veel uit. Dit is een persoonlijke blog waar ik mijn belevingen opschrijf omdat ik soms mijn hoofd leeg moet maken en nee dit is niet zo’n saaie blog over dat ik  naar de supermarkt ben geweest en dat ik 10 tomaten heb gekocht ofzo nee het gaat meer over hoe ik de wereld zie met een beetje magie, welkom in de mijn wereld.

Wie ben ik, ja wie ben ik eigenlijk?

Hoi ik ben Kim, getrouwd met de knapste man van de wereld en samen met die man heb ik 2 super leuke kinderen op de wereld gebracht; oké ik ben wel wat bevooroordeeld, maar zo zie ik dat nu eenmaal en deze blog gaat over mij dus……. Ook hebben we de liefste hond die je maar kunt voorstellen (echt waar) we zijn zo als je noemt een standaard gezin, 2.4 kinderen, een hond, een rijtjeshuis en een boom voor de deur, toch ben ik heel gelukkig met dit leven.

Up’s, up’s, up’s en leermomenten.

Hoe komt het toch dat ik zo gelukkig ben? Heb ik dan geen downs gehad? Tuurlijk wel, dat gaat nu eenmaal zo in het leven, maar ik heb ervan geleerd, heb er bij stilgestaan en toen ben ik door gegaan met leven. Een van mijn eigen wijsheden is dan ook “geen energie steken in dingen die je toch niet kunt veranderen” en ik ben nog niemand tegen gekomen die het verleden kon veranderen dus was ik ook niet van plan om dit te doen (waarom zou je dat willen? Alles gebeurd met een reden daar ben ik heilig van overtuigd)

De wet van de aantrekking

Onlangs ben ik alweer in aanraking gekomen met de wet van de aantrekking. Ik heb dit al eerder gedaan, maar naast me neer gelegd omdat ik me toen teveel liet beïnvloeden door anderen die het raar en hocus pocus vonden. Nu ben ik er klaar voor welkom in mijn wereld “let the magic happen!”

liefs ik

werkbladen manifesteren door te schrijven

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *