Vroeg opstaan en de wet van de aantrekkingskracht

Een paar weken geleden hebben mijn man en ik besloten om ’s ochtends 6 uur op te staan elke dag, maar wat heeft vroeg opstaan en de wet van aantrekkingskracht met elkaar te maken? Dit vroeg opstaan doen we omdat het dan rustig kunnen opstaan en dat we niet meteen “aan” moeten. Dit deed ik al soms omdat ik voor mijn werk af en toe er vroeg uit moet, alleen als ik eerlijk ben heb ik er best wel moeite mee om elke dag zo vroeg op te staan.

Waarom zo vroeg opstaan?

Ja dat vraag ik mij ook vaak af als de wekker gaat, maar als ik er eenmaal uit ben dan vind ik het ook wel weer prettig, de rust en alles slaapt nog. Het rustig aan doen ’s ochtends vroeg doet me echt veel goed, geen haastige boterham en koffie meer, maar heerlijk samen met mijn man een kop koffie drinken en het nieuws kijken of naar de radio luisteren. Ook de ochtend wandeling met KaJa is niet meer gauw een blokje om, maar echt even eropuit. De dag goed en rustig beginnen is heel belangrijk voor mij want als je de dag begint met stress dan eindigt hij ook vaak met stress.

Hoe past het vroege opstaan dan in de wet van aantrekking?

Bij de wet van aantrekking gaat het om je gevoel en je gemoedstoestand, als je gestrest bent  krijg je nog meer van die stress omdat dat het signaal is dat je uitzend. Als je relaxed opstaat en rustig de dag kan beginnen dan zend je dat uit naar het universum en krijg je daar weer meer van terug en heb je een geweldige dag. Door het vroege opstaan heb ik ook meer tijd en zin om elke dag 5 dingen op te schrijven waar ik dankbaar voor ben, dit hoeft geen hele grote dingen zijn maar bijvoorbeeld: “ik ben erg dankbaar voor het eerste kopje koffie die ik mocht drinken” “ik ben erg dankbaar voor de knuffel die ik heb gekregen van mijn jongste kind” maar ik dwaal af. Het vroege opstaan heeft echt een positieve invloed op je gemoedstoestand en dus ook op de wet van de aantrekking.

Moet je dan echt elke ochtend om 6 uur opstaan?

Nee dat hoeft niet, ik heb gemerkt dat als ik een paar dagen vroeg op ben gestaan ik heel erg sloom ben en dat er weinig meer uit mijn vingers komt, dan blijf ik echt wel een halfuurtje langer liggen hoor. Ook nu het wat donkerder word merk ik dat het moeilijker is om dan op te staan en dan lukt het mij ook niet altijd. Plus als ik mijzelf dit ga opleggen word het weer stres en heeft het vroege opstaan en het rustig aan doen ook geen effect meer.

De voordelen en nadelen van vroeg opstaan.

Het vroege opstaan heeft dus zo zijn voordelen en zijn nadelen, alles even op een rijtje,

    VOORDELEN

– Rustig begin van de dag

– Meer tijd voor jezelf

– Je zend goede vibraties uit (zend positieve signalen naar het universum)

– geen stres gevoel

   NADELEN

  • Vroeg opstaan
  • Vermoeidheid na een paar dagen

Conclusie

Ik ben blij dat ik het vroege opstaan ben gaan doen, het geeft voor mij enorm veel rust in mijn leven ook al is het soms wat moeilijk, maar wees niet te streng voor jezelf.

Liefs ik

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

werkbladen manifesteren door te schrijven

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *