Het zijn de kleine dingen die het hem doen

Hier zit ik dan achter mijn laptop een klein beetje in shock. Ik heb net de eerste blog gepubliceerd (welkom in mijn wereld) en had niet verwacht dat ik zo veel leuke reacties zou krijgen (ik schijf dit met een grote glimlach op mij  gezicht) Het voelt als een warm welkom, het zijn de kleine dingen die het doen. Dank jullie allemaal.

Dankbaar

Sinds dat ik weer in aanraking ben gekomen met de wet van aantrekking ben ik elke dag 5 dingen gaan opschrijven waar ik dankbaar voor ben, en het geeft mij een rustig tevreden gevoel als ik deze dingen opschrijf, je gaat je beseffen dat het leven echt veel mooier is dan dat ik eerder had gezien, gevoelt en gedacht. Het zijn de kleine dingen die het doen en mij ineens gaan opvallen zoals een zonsopgang, of die mooie bloem die zulke prachtige kleuren heeft. Ook de wind en regen zijn intenser geworden, en ja ik ben dol op de wind ik vind het heerlijk om met een storm met Kaja te gaan wandelen.

Wind en regen.

Als kind was ik al bezig met de wet van aantrekking, al wist ik niet dat het zo heette en dat er een hele theorie achter schuilde, ik deed gewoon. Ik vroeg dikwijls aan de wind om een gunst en vaak kwam die gunst ook uit.

Toen ik een tiener was had ik samen met een vriendin een krantenwijk; ik vroeg toen dikwijls aan de wind of het niet regende op de tijd dat ik de kranten moest rond brengen en ik heb toen ook geen regen gehad, en de dagen dat mijn vriendin de kranten rond bracht regende het echter wel verdacht veel (vriendin als je dit leest, bij deze sorry).

Dat is maar een van de keren dat ik een gunst aan de wind vroeg, maar zo ging er eerder mee om. Het ging toen ook heel natuurlijk en ik dacht dat iedereen dat deed. Nu merk ik dat ik heel veel dingen gaande tijd heb afgeleerd en dat het moeilijker is om te manifesteren (zo heet dat).

Begin in het klein.

Ik weet dus dat ik het kan en dat het werkt, ik moet er alleen nog even inkomen. Klein beginnen lijkt mij dus het beste, kleine dingen proberen te manifesteren zoals chocolade of een halve kilo minder wegen zonder daar ook maar enig moeite voor te doen. Beide zijn trouwens uitgekomen, niet helemaal zoals ik had voorgesteld, maar ze zijn uitgekomen. Ik kreeg namelijk een boterham met hagelslag van mijn dochter (chocola) en ik woog inderdaad de volgende dag een halve kilo minder ondanks de boterham met hagelslag (en nog wel wat andere dingen die niet zo goed zijn voor de lijn). Dit doet mij er aan herinneren dat ik de volgende keer iets specifieker moet zijn.

Liefs ik

Schijf je hier in voor de nieuwsbrief

werkbladen manifesteren door te schrijven

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *